Beste Antivirusprogramvare Windows 10

VI bør alle vite reglene for hvordan vi beskytter personvernet og holder Windows 10 trygt. Ikke trykk på tvilsomme linker eller last ned apper fra mistenksomme sider. Ikke åpne ukjente meldinger eller e-poster, ikke gi ut personlig informasjon og bruk sikre passord. Husk også å holde Windows-programvaren oppdatert.

Du kan også ta noen ekstra steg for å sikre at du er trygg på nett med en datamaskin: Bruk en passordbehandler for å holde en oversikt over påloggingsinformasjonen, en VPN for å beskytte internettrafikken din og en ende-til-ende-kryptert meldingsapp for å forhindre at noen spionerer på kommunikasjonen din.

Våre anbefalinger

Om du leter etter en legitimert programvare som vil holde Windows-enheten din sikker, er det best å kjøre det beste antivirusprogrammet. Den beste antivirusløsningen og antivirusverktøyet overvåker apper du laster ned og ser etter skadelig programvare og mistenkelig programvareoppførsel.

Og da m du først vite hva som er de beste antivirusprogramvarene og antivirusproduktene: Microsoft Defender – det gratis antivirusprogrammet og sikkerhetsprogramvaren som kommer med Windows 10. Inntil nylig het den Microsoft Windows Defender. Den gjør en god jobb når det kommer til å beskytte datamaskinen din.

Derimot kan du gjøre en sak av at økosystemet til Windows-sikkerheten er sunnere når brukere ikke legger all sin lit til kun ett firma for beskyttelse fra virus og skadelig programvare. Hvis du foretrekker robust plattformdiversitet, kan du enkelt finne en beskyttelse mot virus og skadelig programvare fra tredjepartsselskaper som har til oppgave å beskytte PC-en din.

Derfor har vi satt sammen en liste over de beste løsningene for antivirus for Windows, der vi har inkludert både gratis antivirusprogram og betalingsalternativer. Dette utvalget av de beste antivirusprogrammer er en kombinasjon av anbefalinger fra uavhengige tredjeparts AV-Test og AV-Comparatives.

Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus er en prisvinnende applikasjon som fungerer meget godt på datamaskiner med Windows 10. Den krever lite ressurser, så selv når virusskanningen pågår, merker du knapt at den jobber.

Bitdefender beskytter datamaskinen din på flere ulike måter. Virusdefinisjonene blir regelmessig oppdatert. Derfor vil du, som du forventer, være beskyttet selv fra de nyeste truslene. Men Bitdefender inkluderer også flerlags ransomware-beskyttelse og inkluderer en personlig VPN som lar deg surfe anonymt på nettet, uten å bli sporet. En passordbehandler, online betalingsbeskyttelse, beskyttelse på sosiale nettverk og redningsmodus oppsummerer et velvalgt sett med sikkerhetsverktøy.

Bitdefender Antivirus Plus 2020 er tilgjengelig for Windows 10, 8.1, 8 og Windows 7 (SP1). Den støtter macOS, Android og iOS.

Kaspersky

Kaspersky er et av de mest kjente navnene innen internettsikkerhet, av ulike grunner. Men mest på grunn av alle prisene Kaspersky har vunnet for sitt produkt for internettsikkerhet, Total Security. Som du vil forvente kan Total Security antivirus og skadelig programvare meget godt, men det inkluderer også et bredt utvalg tilleggsfunksjoner for sikkerhet.

En av fordelene til Kaspersky Total Protection, som du kanskje ikke finner hos andre antivirusprogram på denne listen, er den toveis brannmuren som er inkludert i pakken. Denne sikrer at perimeteret til systemet ditt er totalt beskyttet for både innkommende og utgående trafikk. I tillegg tilbyr Kaspersky Total security webkamerabeskyttelse, VPN, forebygging, passordbeskyttelse, file shredder og mange flere funksjoner du ikke forventer å finne på et antivirusprogram i mellomklassen.

Kaspersky Total Security tilbyr beskyttelse på opptil fem enheter. Du kan øke til 10 enheter for en liten ekstra sum. Den støtter Windows 10, 8.7 og 8.1, macOS X, Android og iOS.

Beste Gratis: Microsoft Windows Defender

Microsoft Windows Defender sikkerhetssenter kommer forhåndsinstallert på Windows 8.1 og Windows 10, men har blitt svært forbedret i løpet av de siste versjonene av Windows Defender. Den tilbyr meget godt antivirus og malware-beskyttelse, men inkluderer også brannmur, sikker oppstartsfunksjon, og heuristisk overvåking som gjør deg oppmerksom om det er noe som virker unormalt med datamaskinen din.

Selvfølgelig tilbyr Windows Defender definisjonsbasert sanntidsbeskyttelse mot virus, malware, trojanere, ransomware og andre trusler. Foreldrekontroll og skanning av USB-stasjoner, eksterne harddisker og diskstasjoner er også tilgjengelig. Brukervennligheten til Windows Defender er også betydelig forbedret, med et grafisk brukergrensesnitt som er enkel å navigere og inkluderer forklaringer for førstegangsbrukere og de som ikke er kjent med hva som må være beskyttet og hvorfor. Avanserte brukere kan finjustere mulighetene for antivirusskanning og brannmur, og også gjøre endringer på registernivå for å oppnå større kontroll over Windows-PC-ene sine.

Windows Defender er kjent for å ofte fange JavaScript og andre programmeringskoder som falske positiver for sikkerhetstrusler. Med den feilen lagt til side, er Windows Defender Security System et supert gratisvalg for en PC som ellers ville vært ubeskyttet.

Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus er et fullservice antivirus som beskytter brukere mot virus, malware, trojanere og andre typer angrep. I 2018 vant den Product of the year-prisen fra AW-Comparatives, og scorer alltid høyt i AV-Test sin kategori Best Antivirus Software for Windows Home Users.

Ved siden av å være enkelt å navigere, er det et aspekt ved Avast Free Antivirus vi virkelig likte da vi testet det. Og det er muligheten til å laste ned, installer og bruke programmet uten å måtte oppgi personidentifiserende informasjon, inkludert e-postadresse. Sikkerheten programmet tilbyr er også helt på topp med tanke på at det er et gratis produkt. Avast tilbyr definisjonsbasert skanning, så vel som heuristisk overvåking, gjenkjenning av ransomware og spillmodus for distraksjonsfri spilling og strømming. Avast Free Antivirus inkluderer også enkelte funksjoner på premiumnivå, som Wi-Fi-skanner og passordhvelv.

Avast er tilgjengelig for Windows 10, 8.1, 8, 7 (SP1 eller høyere) Vista, og XP, macOS X og Android.

Norton 360

Symantecs Norton-produkter er nærmest synonyme med antivirusbeskyttelse; Selskapet har eksistert lenge. Derfor er det ingen overraskelse at når det kommer til komplett, dypere beskyttelse som enkelte brukere ønsker, har Norton svaret i Norton 360 med LifeLock Select-produkt. Dette produktet er alt du trenger for å beskytte datamaskiner og andre enheter fra virus, malware og internettrusler, inkludert identitetstyveri.

Ved siden av den vanlige antivirusbeskyttelsen du forventer fra et Norton-produkt, tilbyr Norton 360 med LifeLock Select en sikker VPN, kredittvarsler og mulighet for 100 GB skybasert sikkerhetskopiering. 360 with LifeLock tilbyr også Dark Web Monitoring, webkamerasikkerhet, varsler for personnummer og kredittkort og en rekke tilleggsfunksjoner. For brukere som ønsker å vite at de ikke bare er beskyttet mot virus og malware, men også fra andre trusler de kan støte på, er dette en fullservicepakke som tilbyr nær sagt alt du noen gang vil trenge.

Denne typen beskyttelse krever selvfølgelig en høyere pris enn andre produkter på denne listen.

McAfee

Den siste tiden har McAfee fått rykte på seg for å være et dårlig alternativ til antivirusbeskyttelse for Windows-datamaskiner. Det er fordi McAfee var i konstant konflikt med varierte aspekter av operativsystemet. Den tiden er forbi. Siden 2016 har McAfee stadig blitt forbedret, og nå fungerer den godt med Windows 10 og andre Windows-versjoner.

Det er supert, fordi McAfee Total Protection tilbyr et fantastisk utvalg av beskyttelsesprodukter som inkluderer antivirus, ransomware-beskyttelse, file shredder, brannmur, nettverksovervåking, samt passordbehandler. Legg til beskyttelse mot identitetstyveri og foreldrekontroll, og du har et velfungerende antivirusprogram som er utviklet for å holde deg trygg fra enhver trussel du kan møte på online eller gjennom e-post.

AVG Internet Security

AVG Internet Security er førstenivåantivirusprogrammet tilbudt av AVG. Et steg over det gratis AVG Antivirus, tilbyr AVG Internet Security en fantastisk beskyttelse mot virus, malware, trojanere og andre internettrusler.

I tillegg til mulighetene for vanlig hurtigskanning og fullskanning som du finner på de fleste antivirusprogrammer, tilbyr AVG Internet Security også en lettanvendelig skanning for USB- og DVD-stasjoner, individuelle filer og foldere og e-postmeldinger og filvedlegg. Du vil selvfølgelig også finne mulighet for den vanlige ransomware-beskyttelsen og personvernbeskyttelsen, men AVG Internet Security inkluderer også forbedret brannmur og webkamerabeskyttelse.Den eneste bakdelen ved å bruke AVG Internet Security er de konstante, vedvarende forsøkene på å få deg til å oppgradere til et AVG Ultimate.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0