Anmeldelse av sikkerhetsprogrammet MacKeeper

Er det en ting du aldri bør sluntre unna med, så er det å ha et antivirusprogram på internettenhetene dine. Både datamaskiner, telefoner og nettbrett må være beskyttet. Dette gjelder, i motsetning til hva mange tror, også Mac-en din. De er nemlig også utsatt for trusler.

Det er riktig at risikoen er litt lavere enn på andre enheter, men dette jevnes etter hvert ut fordi flere og flere nå har en Mac. Dette gjør at det også blir mer attraktivt for hackere å bryte seg inn. Fra omtrent ingen trusler tidlig på 2000-tallet, har økningen frem til i dag vært markant.

Om du ikke har et sikkerhetsprogram installert er du dessverre utsatt for trusler som løsepengevirus, søppelfiler, identitetstyveri, skadelig programvare og andre virustyper. Du bruker antagelig Mac-en din til å utføre tjenester i nettbanken og til netthandel. Dette frarådes sterkt dersom du ikke har et antivirusprogram installert.

Hva kan sikkerhetsprogrammet MacKeeper hjelpe med?

MacKeeper er et antivirusprogram spesielt utviklet for Mac. Her er alle funksjoner skreddersydde for å gi den beste totalopplevelsen og kvaliteten.

Beskytter mot trusler

Dette er vel den viktigste funksjonen. Har du MacKeeper installert vil du være beskyttet mot ulike former for trusler, som spionprogramvare, virus og søppelprogramvare. Du vil også være beskyttet mot nedlastning av farlige filer og programmer.

Skulle Mac-en din bli stjålet, eller du mister den, kan den enkelt spores opp ved at du logger deg inn på din MacKeeper-profil på en annen enhet. Skulle uvedkommende forsøke å bryte seg inn i Mac-en, vil MacKeeper sørge for å ta et bilde av vedkommende.

Bevar personvernet

Trodde du at du er privat når du surfer rundt på det store nettet? Da tar du feil. Hvor enn du befinner deg, legger du igjen små digitale fotspor. Disse fanges opp av nettsider og annonsører, slik at de kan gi deg tilpasset markedsføring. Denne informasjonen kan også komme i hendene på ondsinnede. De kan se surfevanene dine og hvor du befinner deg. Med MacKeeper kan du også få en VPN-tjeneste som kryptere disse dataene for deg.

Bevarer Mac-ens hastighet

En datamaskin blir tregere med tiden. En av årsakene er programmer som automatisk starter opp når du starter Mac-en. MacKeeper hjelper deg med å velge bort unødvendig programvare. En annen ting er unødvendige søppelfiler som du samler opp over tid. Disse tar bare plass og påvirker ytelsen. MacKeeper hjelper deg å rense Mac-en din for dette skrotet.

Sikkerhetskopiering av filene dine

MacKeeper tar en sikkerhetskopi av de viktige filene dine. Programmet kan i tillegg kryptere dokumenter og personlig informasjon, slik at det kun er du som får tilgang til det.

Et brukervennlig program

MacKeeper er altså et sikkerhetsprogram som gjør din Mac-hverdag tryggere og mer effektiv. Programmet har et brukervennlig grensesnitt, som gir deg god oversikt over de ulike funksjonene. Det spiller derfor ingen rolle om du er erfaren eller nybegynner. Du vil fint klare å håndtere det.

MacKeeper er et betalingsprogram, men de tilbyr en gratis prøveperiode slik at du kan teste det ut før du bestemmer deg for å kjøpe det.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0