Surf online med Microsoft Edge

Det viktigste tilbehøret til en pc, er en god nettleser du kan surfe på. Det er denne du bruker for å være på internett, og her kan de forskjellige variere stort. Noen er raskere enn andre, og hos de aller beste vil du finne nyttige funksjoner som gjør det lettere og raskere for deg å finne frem til det du vil.
Edge er Microsofts egne nettleser, som man blant annet kan bruke på sin Windows 10 maskin. Den tilbyr noen helt unike og svært nyttige funksjoner som du kanskje ikke har sett på andre nettlesere tidligere. Her er noe av det du vil finne hos Microsoft Edge.

Spar penger

De fleste av oss har nok brukt noen penger på online shopping gjennom tiden. Microsoft Edge er spesielt egnet til nettshopping og er definitivt noe som bør testes ut dersom du ønsker å gjøre god og billigere handel. Du kan blant annet sammenligne priser, samle og finne kuponger og salg, lese tilbakemeldinger og vurderinger, samt samle opp belønninger.

Det er det beste verktøyet for å kunne handle på best mulig måte, og gi deg den informasjonen du trenger før du gjennomfører et kjøp. Her trenger du med andre ord ikke å bruke lang tid på å søke opp forskjellige tilbakemeldinger, alt er i nettleseren, som i tillegg hjelper deg med å spare penger.

Vær effektiv

Microsoft Edge er ypperlig for deg som liker å være effektiv på nett. det kan for eksempel være om du jobber mye på pc, eller gjør skolearbeid. Uansett er det alltid ønskelig å slippe unødvendige prosesser og spesielt kjedelig å miste en fane eller et dokument man hadde fatt i. Du kan blant annet bruke bokmerker og vertikale faner, som gjør det lettere å holde det organisert. Dessuten er det en raks nettleser som rett og slett er designet for brukeren og for å få ting unnagjort så raskt og effektivt som mulig.

Disse funksjonene er utrolig nyttige om man jobber online hjemmefra. Da er det ekstra kjedelig å bruke tid på unødvendig kluss med nettleseren, ettersom man skal ha arbeidsoppgaver ferdiggjort. Det gjør det også til en nettleser som passer god til bedrifter eller kontorer som har mange mennesker online samtidig.

Verdsett sikkerhet

Ettersom vi bruker mer og mer tid på nett, er det viktig å holde seg oppdatert på hvilke farer det er der ute. Nå finnes det nemlig fler og fler som forsøker å utnytte internettbrukere ved å blant annet stjele informasjon, hacke eller plante virus i maskinen din. Dette kan medføre en rekke negative utfall, og derfor er det smart å undersøke hvilke sikkerhetstiltak du kan gjøre for å være mer trygg på nett.

Microsoft Edge verdsetter sikkerhet og det er derfor de har utviklet funksjoner som SmartScreen, Passord monitor InPrivate søk, Kids Mode og mer, for å holde deg og alle i din familie trygge på nett.

Microsoft Edge er med andre ord en god nettleser som setter brukerens behov i fokus. Den er rask og sikker, og vil mest sannsynlig gi deg et nytt syn på nettsurfing!

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0