Gratis nettleser for Windows 10

Det er vanskelig å slå Google Chrome når det kommer til surfehastighet og funksjoner for personvern, gjenkjenning av skadelig programvare, utvidelser, tilpasning og mye mer. Google Chrome is en av de beste nettleserne for Windows 10.

Google Chrome er en nettleser som tar sikte på å levere rask og enkel modus for internettnavigering, mens du også får med flere kraftfulle funksjoner, som bokmerker, synkronisering, personvernmodus, utvidelser, temaer og automatisk oversettelse av nettsider.

Surf på nettet med stil med Google Chrome

Enkelthet er kjernen i filosofien til Chrome, og ordet som best beskriver det grafiske grensesnittet. Chrome er den typen nettleser som ikke står i veien for deg. Den tilbyr en sømløs navigasjonsmodus og tilpasningsalternativer som er enkle å påvirke. Et annet stort pluss er det rene utseendet, der du ene og alene kan jobbe uten å bli forstyrret av unødvendige knapper og ekstra konfigurasjonsinnstillinger.

Du kan jobbe med flere faner, feste favorittfanene dine og få dem til å åpne seg automatisk hver gang du starter Chrome, så vel som å bruke dra-og-slipp-funksjonene for å reorganisere fanene i foretrukket rekkefølge.

Fanekontroll, utvidelser og mer

Nettleseren innlemmes i en enkel søkeboks, såkalt «Omnibox», der du kan utføre nettsøkeroperasjoner. Funksjonen for autofullføring viser seg å være spesielt nyttig, da den tilbyr forslag når du begynner å skrive, basert på tidligere søk.

Andre kraftfulle funksjoner som forbedrer din daglige nettsurfing inkluderer en innebygd PDF-visning (valg for endring av størrelse, lagring og utskrift støttes), tilpasse nøkkelord for favorittnettsidene dine, så vel som nettleserens mulighet til å huske tidligere åpnede faner.

Temaene kan brukes for å tilpasse utseendet til nettleseren, mens utvidelsene gir deg friheten til å ta skjermbilder, spore rabatter, lese RSS-feeder og mer.

Deteksjon av skadelig programvare og surfing i inkognito

Chrome handler ikke bare om et strømlinjeformet utseende og enkle søkemuligheter. Den inneholder også en pishing-detektor som varsler deg hver gang du besøker en nettside som kan inneholde skadelig programvare eller pishing. Nettleseren implementerer sandboxing-teknologien for å forhindre at skadelig programvare installerer seg selv på PC-en din, så vel som en automatisk oppdatering av systemet for å sikre at du kjører med de siste sikkerhetsfunksjoner- og rettelser.

Når det kommer til å bevare anonymiteten din, har utviklerne fra Google laget den velkjente inkognitomodusen. Dette sikrer at nettsidebesøkene og nedlastingene dine ikke lagres i nettleser- og nedlastingshistorikken, og alle informasjonskapsler blir automatisk slettet når du lukker inkognitofanene.

Andre alternativer for personvern og datasynkronisering

Du kan også rense nettleserinformasjonen, være seg nettleser- og nedlastingshistorikk, informasjonskapsler og plug-in-informasjon, hurtigbufrede bilder og filer, passord, autofyllskjemaer og hostet nettdata eller innholdslisenser. I tillegg kan du kontrollere personvernsinnstillingene dine for informasjonskapsler, bilder JavaScript og plugins. For eksempel kan du tillate at informasjonskapsler kjører for visse nettsider og blokkeres for andre.

Ved å logge inn med Google-kontoen din, kan nettleseren sørge for å lagre foretrukne applikasjoner, temaer, utvidelser, autofyllskjemaer, passord, bokmerker og andre innstillinger, sånn at du har tilgang til dem på alle enhetene som er tilkoblet den samme Google-kontoen.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0