Gratis online backup for Windows 10

Mange backuptjenester tilbyr gratis online sikkerhetskopiering for Windows 10. Det eneste aberet med en gratis løsning, sammenlignet deres premium løsninger, er at det er begrenset hvor mye data du får lov til å sikkerhetskopiere.

Bortsett fra den relativt lille mengden lagringsplass du har lov til å bruke, er en gratis sikkerhetskopieringsplan vanligvis identisk med den betalte løsningen tilbudt av det samme firmaet. Dette betyr at dersom en gratis plan har nok lagringsplass for dine data, og møter de andre kriteriene dine, kan du få en komplett og permanent sikkerhetskopiløsning gratis.

Listen over de beste skybaserte sikkerhetskopitjenestene under er sortert etter hvor mye plass til sikkerhetskopiering som tilbys. De gratis sikkerhetskopiløsningene du finner under her er virkelig helt gratis. Vi har ikke tatt med prøveversjoner eller midlertidige løsninger.

MiMedia

MiMedia gir deg 10 GB gratis lagringsplass og tilbyr automatisk backup.

En ulempe med MiMedia er at den kun kan brukes til bilder, filmer, musikk og dokumenter. Andre vanlige filtyper, som ZIP og EXE blir ikke sikkerhetskopiert.

Derimot er MiMedia et godt valg om det er mediefiler du er mest bekymret for. En mobilapp og et Windows skrivebordsprogram er tilgjengelig for opplasting av dine mediefiler.

Funksjoner:

– App for Windows og Mac

– Fungerer på mobilapper

– 10 GB med fri lagring

– Godt designet grensesnitt

IDrive

IDrive sin Basic plan tilbyr 5 GB gratis skybasert lagringsplass og ytterligere plass om du anbefaler tjenesten til venner.

Som hos de fleste andre tilbydere av gratis backup, får du gleden av alle funksjonene IDrive sin premium tilbyr.

En spesiell bonus med IDrive Basic er sikkerhetskopi av et ubegrenset antall enheter. Du kan sikkerhetskopiere så mange datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett du ønsker, med denne ene kontoen, så lenge du holder deg under totalen på 5 GB.

Funksjoner:

– Fungerer på Windows og Mac

– Kan brukes på mobile enheter

– Kryptert filoverføring

– 5 GB fri lagringsplass

Jottacloud Free

The Jottacloud Free skybaserte sikkerhetskopieringsplan tilbyr 5 GB gratis. Den støtter backup for opptil fem personer og fungerer helt likt som betalingsplanen som også er tilgjengelig.

Jottacloud er et norsk fimra som opererer under norsk jurisdiksjon.

Funksjoner:

– Støtter Windows og Mac

– Fungerer godt på mobiltelefoner

– Gratis plan tilbyr 5 GB lagringsplass

Memopal

Memopal tilbyr 3 GB gratis og støtter omtrent alle operativsystemer og har apper for alle tenkelige mobilenheter. Hvis du har problemer med å finne en skybasert sikkerhetskopiplan, fordi du bruker Linux og har en BlackBerry, da har du flaks.

Funksjoner:

– Automatisk sikkerhetskopiering av lagring og filer

– Støtter alle plattformer

– Kryptert fillagring

ElephantDrive

ElephantDrive’s «free forever»-plan tilbyr 2 GB skybasert plass for sikkerhetskopiering, uten kostnad.

Denne tjenesten inkluderer alle de fantastiske funksjonene som ElephantDrive sin premium plan har, inkludert kryptering på militærnivå og automatisk backup.

ElephantDrive kan kjøres på Windows, Mac, Linux, iOS, og Android.

Funksjoner:

– 2 GB of gratis skybasert lagring

– Synkroniserer enkelt enheter

– Enkel å bruke

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0