Stream sport på den bærbare PC-en

Nordmenn er et svært sportsinteressert folkeslag, og mange bruker timevis hver helg på å følge med på favorittsportene dine. I travle tider er det ikke nødvendigvis slik at man alltid kan sette seg ned i godstolen og slå på TV-en for å se på sporten man ønsker. Noen ganger kan man være på farten og utenfor hjemmets vegger.

I slike tilfeller kan det være kjekt å ha en bærbar PC man kan ha med seg uansett hvor man er. Hvis du har en laptop med Windows 10, kan du enkelt få tilgang til å streame favorittsporten din på laptopen. Du må naturlig nok være koblet til internett, men i disse dager finnes det mange alternativer for akkurat det. Enten du har mobilt bredbånd, hotspot fra mobiltelefonen din, eller er tilkoblet et trådløsnett, er det lett å komme seg på nett.

Mange strømmetjenester for sport å velge mellom

Når det snakkes om strømmetjenester, tenker de fleste på Netflix, HBO og lignende tjenester der man ser TV-serier og filmer. Men markedet for strømmetjenester for sportsbegivenheter er i stor vekst, og det finnes allerede mange etablerte aktører som tilbyr et minst like godt utvalg av sport via streaming som man får på lineær TV. Faktisk får du tilgang til enda mer sport via strømmetjenestene, da mange begivenheter finnes eksklusivt på disse tjenestene.

Spesielt de som liker fotball kan se frem til et fenomenalt utvalg av ligaer via strømmetjenester. På Viaplay kan du se Champions League, fransk fotball og dansk fotball, mens Strive viser spansk fotball, TV2 Sumo viser engelsk fotball, Discovery+ viser norsk fotball, Eurosport Player er en tjeneste med andre fotballrettigheter.

Du kan selvsagt se de store mesterskapene også. EM 2020, som er utsatt til sommeren 2021, kan ses på TV2 Sumo og NRKs nettstreaming. Mesterskapet, som nå blir kalt Euro 2021, blir nok et mesterskap uten Norge, men det kommer uansett til å bli spennende. Mesterskapet sparkes i gang 11. juni og skal foregå i flere europeiske land. Hvis du er på hytta eller på reise under mesterskapet, kan du enkelt få med deg all moroa ved å streame mesterskapet på den bærbare PC-en din med Windows 10.

Raskt operativsystem og raskt nettverk gir bedre brukeropplevelse

For å få en best mulig brukeropplevelse når du streamer sport, må du naturlig nok ha en god nettverkshastighet slik at du kan få best mulig kvalitet. I tillegg er det viktig med et raskt operativsystem som sørger for at bildeprosesseringen foregår raskt og effektiv. Hvis du har et gammelt operativsystem kan det fort senke brukeropplevelsen i form at bilder som lagger, henger litt etter, eller hopper litt fra tid til annen.

Med et optimalt oppsett kan kvaliteten på strømming bli minst like god som man er vant med fra vanlige TV-opplevelser. Teknologien jobber stadig for å gi brukere en enda bedre opplevelse mens man er på farten, da teknologiselskapene vet at folk liker å få tilgang til ting som streaming uansett når og hvor de ønsker.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0