5 gode grunner til å bruke en Windows VPN

Ønsker du å være sikret mot datasnokere når du surfer online? Det er dessverre mange på nett som er ute etter din informasjon, og du er spesielt utsatt om du bruker offentlige Wi-Fi. Heldigvis finnens det programmer som kan hjelpe deg, og med en VPN kan du senke skuldrene og være trygg på nett.

VPN står for Virtual Private Network, og er en tjeneste som krypterer din internettforbindelse. Den skjuler IP-adressen din og gjør deg anonym når du surfer på nett. Dette gjør at nettlesere og websider ikke får tilgang til din private informasjon, og du kan få tilgang til nytt innhold, geografisk blokkert innhold. Her er 5 gode grunner til å velge VPN windows.

Vær helt sikkert

En god grunn til å bruke en VPN til Windows, er tryggheten som følger med. Det er beroligende å vite at du kan ferdes på internett, uten å bekymre deg for nettsider og hackere som prøver å finne din informasjon. Nettsurfing har blitt en stor del av hverdagen vår, og dette alene er en god grunn til å laste ned en VPN, slik at du er et skritt nærmere til å være helt trygg på nett.

 

Se film og serier

Å strømme filmer og serier på nett har blitt den vanligste måten å se underholdning på. Her kan du enkelt se innhold, når du vil, hvor du vil. Netflix har et stort utvalg av filmer og serier i Norge, men innholdet er enormt mye større i USA. En VPN til Windows fungerer som en portal inn på utenlandske servere, som gir deg tilgang til nytt innhold. Du kan med andre ord få mer for pengene, ved å utvide ditt allerede eksisterende abonnement.

Brukervennlighet

Det finnens et bredt utvalg av VPN-tjenester, og de fleste har fokus på høy brukervennlighet. De er enkle å laste ned og gir deg tilgang til flere tusen servere over hele verden. Med Quick Connect, kobles du automatisk til en VPN-server, uten at du behøver å bla gjennom en lang liste og velge hver gang. En Kill Swich funksjon kobler deg automatisk av Wi-Fi, slik at du ikke vil bli utsatt for sikkerhetsbrudd.

Benytt deg av testperioden

Noen VPN-tjenester tilbyr prøveperioder, og pengene-tilbake-garanti. Dette gjør det enkelt for deg å teste de ulike tilbudene, og se hvilke som fungerer for deg. Det kan være du aldri har testet en VPN for, og ønske rå orientere deg i programmet, før du bruker penger på det. Dette er en god grunn til å teste ut de ulike VPN for Windows.

Det billige alternativet

En VPN behøver ikke å koste mye for deg som bruker. Med ZenMate til Windows, betaler du kun 15 kr i måneden. Du kan få en 7 dagers prøveperiode, og om du ikke er fornøyd, får du 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette er sikkerhet for en billig penge, og en god mulighet for å utvide ditt strømmetjenesteabonnement, nesten kostnadsfritt.

Undersøk en VPN-tjeneste til din Windows maskin, og opplev trygghet på nett i dag!

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0