Anmeldelse av Bitdefender VPN

Bitdefender VPN er en brukervennlig programvare som først og fremst fungerer sammen med Bitdefender antivirus program. Bitdefender er et stort og seriøst selskap som tilbyr en rekke sikkerhetsløsninger som er tilpasset internettbrukere over hele verden.

Dette er en tjeneste som skal gi beskyttelse når det gjelder eksempelvis bankinfo, passord og nedlastningsfiler som er laget av hackere. Bitdefender VPN installeres effektivt på datamaskinen din og skal beskytte din personlige informasjon selv når du bruker offentlig WI-FI.

God funksjonalitet og beskyttelse

Denne programvaren er både funksjonell og brukervennlig i forhold til de krav og forventinger som stilles av de mange brukerne rundt om verden. For at du skal kunne bruke Bitdefender VPN må du i tillegg benytte deg av et eller flere av selskapets andre produkter.

Her får du en programvare som tilbyr en meget god sikkerhet og hastighet. Derimot kan ikke Bitdefender VPN endre kryptering eller protokoll. Dette produktet gir heller ikke tilgang til mange av de geoblokkerte nettstedene som er regulerte etter hvor du befinner deg i verden.

Brukes sammen med antivirusprogrammet

Bitdefender VPN må benyttes sammen med Bitdefender sin totalpakke som blant annet også inneholder et antivirusprogram. En slik pakke vil gi deg en optimal sikkerhet ved lagring av personlige bilder, dokumenter og filmer på nett. Programvaren vil holde internettrusler borte og sørge for at datamaskinen din blir ivaretatt og oppdatert på best mulig måte.

Dersom du velger å benytte deg av Bitdefender VPN vil du få ubegrenset tilgang på sikker surfing på nett. Du vil få tilgang til nettsider som er basert over hele verden. Du kan også besøke nettsider som er områdebegrenset til Norge selv om du oppholder deg i utlandet.

Utmerket sikkerhet og hastighet

Internettrusler skal i utgangpunktet holdes borte fra datamaskinen din og dine nettvaner. Med en totalpakke fra Bitdefender vil du effektivt unngå slike trusler slik at dette ikke vil ha innvirkning på ytelsen til din datamaskin. Bitdefender VPN er enkel å installere og har et brukervennlig grensesnitt. Programmet kan både tilpasses og konfigureres etter dine egne ønsker og behov.

Bitdefender VPN kan brukes på flere av dine enheter og operasjonssystemer som Windows, Mac, iOS og Android. Inkludert i en premium pakke fra Bitdefender får du blant annet databeskyttelse, nettsikkerhet og forebygging av internettrusler. Du får i tillegg webkamerabeskyttelse og tilgang til ubegrenset med VPN-trafikk.

God kundeservice

Bitdefender tilbyr en meget god kundeservice alt etter hvilken pakkeløsning du velger. Dersom du velger premium sikkerhetspakke kan du glede deg over å få prioritet i køen når du tar kontakt med kundeservice. Du kan også benytte deg av en oversiktlig og oppdatert brukerhåndbok om du har behov for mer informasjon om produktet.

Hvis du føler deg usikker på om Bitdefender VPN er den riktige løsningen for deg og dine behov kan du prøve produktet gratis i 30 dager. Du laster enkelt ned prøveversjonen og kan dra nytte av alle de funksjonene som er tilgjengelig på din egen PC og dine enheter. Her får du ubegrenset med VPN-trafikk og en behjelpelig kundeservice om du har behov for dette.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0