Få Microsoft Office til Android

Microsoft Office er pakken med programmer som du trenger til din Android enhet. Dette inkluderer blant annet Word, Excel, PowerPoint, som ofte brukes i skole- og jobbsammenhenger. Det er enkelt og laste ned, og vil være nyttig for deg som bruker en Android enhet, det kan for eksempel være en smarttelefon eller et nettbrett.

De fleste har brukt Office pakken tidligere, og vet at dette er et godt verktøy. Ved å laste ned Microsoft Office til din Android, får du alle de populære programmene i en og samme app, slik at du alltid har det samlet og klar til bruk. Mange har disse programmene til sin pc med Windows 10 systemet, men nå kan du altså få det direkte på telefonen.

Skriv tekster i Word

Microsoft Word er kanskje det programmet som blir brukt aller mest når det kommer til å skrive tekster på pc, mobil eller nettbrett. Det er et svært godt utviklet program som hjelper deg med å sette sammen gode tekster på en enkel måte. Programmet gir deg enkelt et overblikk over teksten din, samt at det lar deg bruke noen mer avanserte verktøy for å optimalisere ytterligere. Det beste med Word er at det er oversiktlig og enkelt å bruke, og det krever lite å bli kjent med programmet. Prøv for eksempel å lek deg frem med forskjellige skrifttyper, farger og listeverktøy!

Pressesenter profesjonelt i PowerPoint

Microsoft PowerPoint blir ofte brukt i jobb og skolesammenhenger når man skal presentere et prosjekt, en oppgave eller et tema. Her finnes det uendelige design- og utformingsmuligheter, som vil gi din presentasjon, det lille ekstra. Du kan blant annet velge ferdiganimerte overganger, eller en passende mal som gjør at din presentasjon skiller seg ut. Du finner mange av de samme funksjonene her som i Word, spesielt når det kommer til skrift og font. PowerPoint lar deg sette programmet i presentasjons-mode, slik at du kan vise den til et publikum gjennom en prosjektor eller skjerm. De vil kun se presentasjonen, mens du har mulighet til å skrive notater eller manus på siden.

Hold styr på budsjettet i Excel

Veldig mange bruker Microsoft Excel til å regne ut budsjetter eller andre matematiske oppgaver. De fleste har nok lært om dette på skolen og kanskje til og med opplevd å bruke det i jobbsammenhenger. Det er et program som er enkelt å lære, og de alle fleste vil kunne bruke de enklere funksjonene. Skal du derimot konstruere mere avanserte budsjetter, kan man melde seg opp til kurs, se hjelpevideoer på nett, eller bare leke seg frem selv og lære underveis. Det finnes nemlig uendelig med muligheter her inne, og regnearkene kan konstrueres på en rekke forskjellige måter.

Det aller beste med disse programmene er at de hører sammen, og bruker mange av de samme elementene. Dette gjør det enklere å lære seg, og å bruke de på tvers av hverandre. Du kan for eksempel lage diagrammer og tabeller i Excel, som du legger inn i Word dokumentet eller presentasjonen din. Med Microsoft Office pakken er det enkelt å holde styr på dokumenter og oppgaver, når som helst og hvor som helst.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0