Slik bruker du Microsoft Office til iOS

Office pakken er blant de viktigste apper og programmer vi har på våre enheter, iPhone, iPad og Mac. Dette er programmene man bruker når man skal behandle dokumenter, lage presentasjoner, skrive en oppgave, sette opp regnskap og mye, mye mer. Det er dessuten enkelt å laste ned, og de har blitt tilpasset hver enkel enhet, slik at det blir lett for deg å alltid ha tilgang til Office.

Pakken inneholder blant annet Word, PowerPoint og Excel, samt apper for å ta notater og scanne PDF filer. Det har blitt utviklet av Microsoft, og man vil typisk finne det på en Windows 10 datamaskin, heldigvis kan man få det til iOS produkter også. Programmene kommer som en pakke, slik at du kun trenger å laste ned en app fra App Store. Denne passer til iPhone og iPad, og er laget i et format som bedre passer disse skjermene.

Ha tilgang, alltid

Det er ikke alltid man har en Mac tilgjengelig, men telefonen har man alltid på seg. Den ligger som oftest i lommen, og blir brukt til nærmest alle hverdagslige oppgaver. Nå kan man også bruke den til Office pakken, som er smart når man vil jobbe mens man reiser, eller bare ikke har en datamaskin tilgjengelig. Sannheten er den at man ikke behandler dokumenter på telefonen og Mac ‘en på samme måte, og derfor er appen annerledes en den du vil finne på desktopen til en datamaskin. iPhone og iPad opererer med touch og har ikke et fysisk tastatur, og du vil møte noen forskjeller her, som er tilrettelagt enhetene.

Bruk programmene sammen
Microsoft har gjort det enkelt å bruke programmene på tvers av hverandre, og mange bruker de alle tre når man for eksempel skal skrive en oppgave. Se for deg at du skal skrive og holde en presentasjon; du skriver manuset i Word, lager grafer og diagrammer i Excel, og holder presentasjonen via PowerPoint. Alt er på et sted, og alt hører sammen. Smart, ikke sant?

Mange bruker også programmene i hverdagen, for eksempel når man skal legge opp ukes budsjett eller skrive notater. Word kan man også bruke til å lage bursdagsinvitasjoner, skrive ut bilder, eller kanskje skrive dagboken her? Uansett hva du bruker det til er det smart å ha det på telefonen. Skylagring gjør det dessuten enkelt å jobbe på dokumenter på tvers av enhetene dine.

Skriv notater og lagre PDF filer

Office pakken har også andre, gode funksjoner å tilby, blant annet å skrive notater. «Sticky Notes» lar deg skrible ned tankene dine, når som helts, og lagre de i oversiktlige mappe- eller fargekodesystem. Videre kan du også lagre PDF-filer og scanne et fysisk dokument inn på telefonen. Dette er perfekt dersom du skal lagre en kontrakt eller underskrive noe med en digital underskrift. Ny og imponerende teknologi lar deg dessuten transformere fysiske papirer med tekst og regneark, til digitale dokumenter som du kan skrive inn i.

Office pakken er fremtiden når det kommer til det digitale kontor!

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0