Optimer teamet med Outlook for business

Å holde et team oppdatert og informert online kan være en utfordring. Det er gjerne flere ansatte å holde styr på samtidig, og viktige meldinger som skal leveres. Ofte er det en god ide å finne et program som lar deg samarbeide på flere måter samtidig, og som kan kobles opp mot andre nyttige verktøy.

Outlook er et e-post program fra Microsoft som bidrar til bedre samarbeid i et team og lar deg jobbe effektivt i en travel arbeidsdag. Det samler flere nyttige programmer i et, og lar deg enkelt organisere arbeidsoppgaver, kontakter, møter og planer.

En samlet kalender

Noe av det mest utfordrende ved å drive et team online, er å planlegge møter og holde alle oppdatert. Likevel er internettet en god måte å få en melding ut til flere, og sette opp en felles kalender. Dette forsikrer at alle får med seg beskjeder, og du kan til og med aktivere et varslingssystem som minner de ansatte på viktige begivenheter. Fordele er også at man kan laste Outlook for business ned på flere enheter, ikke bare til Windows 10, slik at man alltid kan holde seg oppdatert, uansett hvor man befinner seg. Samspillet mellom e-post og kalender gjør det lett å legge planer direkte fra en melding, over i den satte datoen.

Koble til OneDrive

Microsoft har utviklet sin eget online delingsplattform for dokumenter, presentasjoner og regneark. Det byger fra standardprogrammene Windows, PowerPoint og Excel, som mange selskap bruker for å drive teamet. I OneDrive han man mulighet for å dele filer og skrive sammen på prosjekter, slik at alle kan få tilgang til de arbeidsoppgaver som skal gjøres. Med Outlook for business, kan e-post og OneDrive knyttes sammen, slik at det alltid er godt og relevant samspill mellom oppgaver og ansatte. Dette gjør det også enklere for andre å holde oversikt over hvilke oppgaver som er gjort, og hva som gjenstår.

Sikkert, enkelt og profesjonelt

Det er mange nyttige funksjoner ved Outlook for business, men noe av det aller viktigste er at det er sikkert å bruke. Man kan enkelt sørge for at e-posten er beskyttet fra spam og virus mail, samt å sikre adgang til selskapets informasjon. Du som styrer kan også sette særlig strenge krav til passord og beskyttelse, slik at dere som business, og ansatte ferdes trygt. Outlook gir muligheten til å lage et eget e-post navn og et profesjonelt hus for businessen. Som bruker kan du også enkelt lagre filer med en skylagringskapasitet på 1TB, slik at alle viktige dokumenter og filer er trygge.

Outlook for business er et ypperlig alternativ dersom man ønsker et godt og oversiktlig samarbeid på tvers av teamet online. Det har blitt mer og mer relevant ettersom mange har hjemmekontor, og det generelt blir implementert mer og mer teknologi i arbeidslivet. Microsoft sin Outlook-plattform samler alle av de viktigste aspektene ved å holde et team oppdatert og informert, ved å blant annet koble e-post, oppgaver, kontakter og kalender sammen for en optimalisert arbeidsdag.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0