Få mest ut av streamingen din!

Streaming har med årene blitt den mest populære kanalen for underholdning. Nordmenn flest hverken leier eller kjøper filmer og TV-serier så mye som en gjorde før. I dag er det bare å skru på laptop eller mobil, for så å navigere seg til sider som Netflix, HBO, og TV2 Sumo for eksempel.

Det finnes i det hele tatt en rekke forskjellige muligheter her, og for månedsabonnement så lavt som bare en hundrelapp, får en hos hver av gigantene tilgang til flere hundre filmer og serier. Allikevel er det ikke alle som er like fornøyde med utvalget, da andre land har det en god del bedre. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan få mest mulig ut av streamingen din!

Bruk av VPN for bedre utvalg

Dersom du ønsker mer utvalg av filmer og TV-serier, kan nesten garantert den beste VPN hjelpe deg med dette. Grunnen til at USA har såpass mye mer innhold på Netflix enn Norge for eksempel, er at vi her hjemme har begrensninger på innholdet. I USA har de til motsetning en mye høyere befolkning, og dermed tilbyr også streaming gigantene mer innhold for å treffe massene.

Det er litt kjedelig å tenke på at vi betaler akkurat den samme prisen for tjenesten, men med et mye dårligere utvalg. For å gjøre noe med dette, kan du derimot ganske enkelt benytte deg av nevnte VPN. Dette er nemlig en tjeneste som lar deg oppfattes som om du befinner deg i et annet land. Dersom du for eksempel vil se innhold i USA, kan du gjennom VPN late som om du er her.

Tjenesten lar deg nemlig rute all din trafikk gjennom en annen IP-adresse. Velg en IP-adresse fra USA i programmet, så vil alle nettsider oppfatte det som om du besøker dem fra USA. Da vil for eksempel Netflix gi deg tilgang på hele sitt bibliotek av innhold. Dette er med andre ord en veldig verdifull tjeneste, og du kan få de så rimelig som til under 50-lappen per måned.

Er det lovlig?

Ja, bruk av VPN er helt lovlig, så lenge det du gjør i utgangspunktet ville vært lovlig. Siden det å streame innholdet på Netflix og andre streamingtjenester er lov, holder du deg på den rette siden av loven.

Allikevel er det verdt å bemerke seg at Netflix for eksempel kjemper mot denne praksisen. Det er for å vise produsentene at de står opp for sine rettigheter. Dårlige VPN-tjenester er derfor ofte blokkert her, mens de tjenestene som har best score, gjerne kommer seg gjennom blokaden regelmessig.

Nyt mer innhold i dag!

Den kanskje største fordelen med en VPN-tjeneste, er at du gjennom denne kan få tilgang til veldig bredt innhold over flere plattformer. Du betaler bare rundt 50 kr i måneden for 1 enkelt tjeneste, men IP-adressene du får tilgang til kan brukes hos alle streamingtjenester. Det er med andre ord et hav av innhold du åpner opp for gjennom denne tjenesten!

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0