Codecs for Windows 10

Den beste videokodekpakke for Windows kan hjelpe brukere med å effektivt løse et ikke-støttet filformat for videoavspilling. Windows 10 Media player støtter et stort utvalg filformat for multimedia, som inkluderer MP3, MP4, WMV, AVI, etc.

Derimot er det et bredt utvalg av lyd- og videofilformater på markedet nå. Derfor kan det hende at ikke alle filformatene er like effektive på alle mediaspillere for Windows 10. Derunder brukeropplevelse, ikke støtte for kodeks eller fikse problemer med filformatet.

For å løse disse problemene krever brukere definitivt den beste videokodekpakken for komprimering, Android, After Effect, QuickTime og Plex. Andre inkluderer Windows 10 videokodekpakke for PowerPoint, Adobe Premiere, Facebook, YouTube, Instagram, MP4, redigering, strømming osv.

På grunn av det store utvalget av tilgjengelige, kan bare det å ordne en videokodek resultere i malware, adware og andre skadelige virus eller infiserte filer. Denne artikkelen presenterer derfor brukerne for de fem beste videokodekpakkene for Windows 10, kompatible med 32 og 64-biters systemer.

K-Lite Videokodekpakke for Windows 10

Når man søker etter den beste videokodepakken for Windows 10, som er tilgjengelig på markedet i dag, tilbyr K-Lite den mest populære og eksepsjonelle pakken. Det er en virusfri applikasjon som spiller nesten alle filmformater ved bruk av et direkte visningsfilter.

Utviklerne av K-Lite videokodekpakke utfører jevnlige oppdateringer av applikasjonen, for å gi brukerne sine den beste opplevelsen. Den kommer med en enkel installasjon med et interessant, grafisk brukergrensesnitt og over 1 million nedlastninger.

Media Player Videokodekpakke for Windows 10 er også en annen nyttig videokodekpakke for viderekomne/gjennomsnittlige og tunge brukere. Media Player kodeks støtter komprimering av alle typer lyd- og videofiler. Den kan støtte opp til 4k lyd- og videostrømming.

Media Player kodeks kommer i to pakker, «enkel installasjon» og «ekspertinstallasjon». Den enkle installasjonen gir brukerne den grunnleggende pakken, mens ekspertinstallasjonene inneholder avanserte funksjoner for tyngre brukere. Media Player kodekpakke tilbyr det beste videoformatet og størrelse for Real, VLC, DVD, MP4, Xvid osv.

X Codec Pack

X Codec Pack gir brukerne fullt fungerende programvare for de fleste lyd- og bildefiler som brukes. X codec kommer som et alternativ til Microsofts Windows Live Essentials. Med X Codec Pack vil brukeren sannsynligvis ikke gå glipp av så mye ved å ikke ha Windows Live.

Så når du leter etter en løsning for nedlastning eller installasjon av filformat som ikke er støttet, kan X codec pack tilby den beste videokodekpakken for Windows 10. Den inneholder Media Player-klassikere som innehar splitter, filtre og kodeker.

VLC Media Player

VLC Media Player er utviklet av Video LAN. Mediaspilleren er et utmerket program som er best egnet for å se på videoer som jobber med forskjellige filformat. Brukerne kan glede seg over en gratis, men åpen kildekode, multimediaspiller og rammeverk som spiller av lyd, video-CD- og DVD-filer på tvers av ulike strømmeprotokoller.

VLS fungerer utmerket sammen med et bredt utvalg kodekser, selv uten behov for kodekpakker. Disse formatene inkluderer DivX, WebM, MP3, H.264, MKV, MPEG-2 osv. Av andre gode grunner til å velge VLC Media Player nevner vi at den er fullstendig gratis å laste ned.

Shark007 Videokodekpakke

Shark007 videokodekpakke gir brukerne to utmerkede alternativ for avspilling av mediafiler, med gratis nedlastning og installasjon. De inkluderer Shark007 Standard Codec- og Advanced codec-pakker for Windows 10. En standard kodekpakke fra Shark007 inneholder VS-filtre for visning av undertekster.

Den avanserte kodekpakken består av en omfattende liste over dekodere. Shark007 kodekpakke har utmerket støtte for DivX, XviD, FLAC, FLV, MPC, Y4M, MKV, RMVB, OGG, OFR, EVO, OGM, M4B, etc. For å legge noen av de ovennevnte filene i køen på spillelisten i Windows 19 Media Player, kan du helt enkelt høyreklikke.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0