Gratis oppringning i Windows 10 med Skype

Skype er et nettbasert kommunikasjonsverktøy som tilbyr videosamtaler, internasjonale samtale og teksting via internett. Mens den grunnleggende formen tilbys som en gratis tjeneste som lar deg utføre gratis samtaler i Windows 10.

Omtalt av brukere å eksperter som en av verdens beste VoIP-løsninger, tilbyr Skype direktemeldinger, gruppevideokonferanser, videosamtale, gruppechat, samarbeidsfunksjoner, som deling av dokumenter og bilder.

Å kontakte faktiske fasttelefoner og mobiltelefoner tilbys også til ekstremt lave priser, uten tidsbegrensning. For øyeblikket eies Skype av Microsoft, og har med seg all funksjonalitet og respons som forventes av denne anerkjente leverandøren.

Skype Fordeler

Hovedgrunnen til at Skype er verdens mest populære leverandør av online kommunikasjonstjeneste, er fordi prisene er ekstremt fleksible. Skype er veldig populære for sin gratis videosamtale og kommunikasjonsfunksjoner, noe som basisk best. Som et verktøy for forretningskommunikasjon er Skype merket som den beste og rimeligste leverandøren av VoIP-tjenester.

Skype gir deg muligheten til å ringe hvem som helst på Skype. Ring mobiltelefoner og fasttelefoner i hele verden, sett en gruppe personer sammen ved hjelp av et oppkall eller et videooppkall. Få Skype-samtalene dine videresendt til hvilken som helst telefon, så vel som smarte videofunksjoner for å komme nærmere ansikt-til-ansikt.

Verktøyet gir deg friheten til å sende en melding under videosamtalen, benytte deg av direktemeldingstjenestene for å chatte med vennene dine, så vel som å opprette talemeldinger.

Panelet for direktemeldinger er gjort meget enkelt, og du kan sette inn et stort utvalg emoticons, dra og slippe filer (være seg dokumenter, bilder eller videoer) direkte inn i samtalevinduet, søke etter ord ved bruk av Bing, slette eller kopiere meldinger til utklippstavlen, redigere sendte meldinger direkte i samtalepanelet og sortere meldinger mellom Skype eller SMS.

Administrere kontakter

Du kan se en brukers profil, endre navnet på den, legge den til i Favoritter eller en egen liste, merke samtale som ulest, blokkere en person, se gamle meldinger, slette en bruker fra Kontakter og gjemme den valgte samtalen.

I tillegg lar verktøyet deg sende kontaktdetaljer på Skype ved å enkelt dra og slippe kontakten i chatten, dele skjermen til datamaskinen din, så vel som sende direktemeldinger, aktivere videosamtaler med Facebook-vennene dine og se nyhetsfeeden direkte fra Skype.

Skype lar deg ta backup av kontaktene dine til VCF-filformat, sortere kontakter etter online eller navn, avsløre Outlook-kontakter, gjemme de som er offline og aktivere IM-varsler.

Merk: Skrivebordsversjonene er ikke lenger tilgjengelig for Windows 10 og nyere. For dette tilfellet kan du laste ned og installere Skype for Windows 10 fra Microsoft Store.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0