Skann Windows 10 med en gratis online skanner

Utfør en engangsskanning på Windows 10 med dette enkle verktøyet som hjelper deg med å identifisere et bredt utvalg av potensielt skadelige komponenter.

Å ha en datamaskin som er permanent tilknyttet internett kan være en luksus, men det fører også med seg risiko om du ikke sørger for at sikkerheten på PC-en er på et optimalt nivå. ESET Online Skanner er en av programmene som kan hjelpe deg med å skanne datamaskinen din og fjerne alle potensielt farlige filer fra systemet ditt på et blunk.

Kan distribueres enkelt

Programmet krever ingen installasjon på datamaskinen din. Du kan dra nytte av alle de fantastiske funksjonene ved kun å starte den kjørbare filen.

Før skanneprosessen starter må du derimot akseptere Lisensavtalen for Sluttbrukere og bestemme deg for hvilke komponenter som skal inkluderes i skanningen.

Oppdager forskjellige komponenter

Før du starter skanningen, kan du aktivere eller deaktivere gjenkjenning av potensielt uønskede applikasjoner ved å velge de tilsvarende knappene fra delen «Innstillinger for datamaskinskanning».

Hvis du ønsker å justere avanserte alternativer kan du dessuten utvide «Avanserte innstillinger»-menyen, der du kan aktivere påvisning av potensielle usikre eller mistenksomme apper, skanne arkiver, aktivere Anti-Stealth-teknologi og automatisk fjerne truslene.

Utfører engangsskanning

Til forskjell fra lignende programvarer, tilbyr ikke ESET Online Scanner kontinuerlig beskyttelse mot ulike skadelige komponenter. I stedet lar den deg utføre engangssøk for å oppdage om det er mistenkelige filer på PC-en din. Det er imidlertid verdt å merke seg at skanningene er grundige og kan ta en stund, avhengig av hvilken PC du kjører dem på.

Når skanningen er utført kan du rense de identifiserte elementene ved å merke de av i de tilhørende feltene og trykke på «Rens»-knappen. Mot slutten av renseprosessen kan du se en oversikt over de utførte operasjonene, så vel som en enkel statistikk som inkluderer antall skannede filer, hvor mange infiserte filer som ble oppdaget og total skannetid.

Online skanning og fjerning av malware

For å oppsummere, hvis du ser etter et verktøy som kan hjelpe deg med å skanne datamaskinen din for skadelige apper og fjerne ethvert oppdaget element uten at du får beskyttelse i sanntid, kan ESET Online Scanner være det du ser etter.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0