Gratis tweak av Windows 10

Tweak utseendet, ytelsen og sikkerheten av din Windows 10-versjon ved å bruke denne brukervennlige, men likevel kraftige og funksjonsrike programvareløsningen.

Ultimate Windows Tweaker er en liten programvare som lar deg tilpasse operativsystemet. Dette er et bærbart produkt, siden det ikke krever installasjon og lar dine Windows-registernøkler være intakte. Du kan derfor plassere Ultimate Windows Tweaker på en ekstern enhet og kjøre den på hvilken som helst datamaskin.

Tweak og optimaliser Windows 10

Programmets brukergrensesnitt består av enkelt og greit vindu, der du har tilgang til alternativer som handler om tilpassing, brukerkonto, systemytelse, sikkerhetsinnstillinger, nettverksjusteringer, Internet Explorer og mer.

I den første fanen kan du se systeminformasjonen på PC-en din (Windows-versjon, system- og datamaskinbruker, navn- og domeneinnstillinger.

Opprett punkter for systemgjenoppretting for enkel reversering

Før du gjør noen endringer er det sterkt anbefalt at du lager et sjekkpunkt. Da kan du konfigurere Windows Explorer (f. eks deaktivere full, velge elementer), startmenyen (f. eks. deaktivere kontekstmenyer og oppgavelinjen (f. eks. deaktivere ballongtips).

Du kan også finjustere velkomstskjermen (f. eks. aktivere tilpasset statusmelding) og endre valgene i brukerkontokontrollen (for eksempel aktivere modus for administratorgodkjenning for den innebygde administratorkontoen.

Endre innstillinger relatert til ytelse og sikkerhet

Videre kan du justere ventetiden for avslutting av tjenester, for å stoppe applikasjoner som ikke svarer og stoppe applikasjoner som slås av på grunn av tidsavbrudd, så vel som å justere systemets ytelse (for eks. auto-slutt ikke svarende applikasjoner) og serviceoptimalisering (f. eks. deaktivere Superfetc).

I tillegg kan du utføre administrative restriksjoner (f. eks deaktivere registerredigering), restriksjoner på Windows Explorer (f. eks. deaktivere mappealternativer), restriksjoner på Windows-apper (f. eks. deaktivere Windows Media Center) og konfigurerer innstillinger for Windows Update (f. eks. deaktivere alle Windows-oppdateringer.

Brukervennlig systemjustering

Hva mer er kan du konfigurere nettverkssikkerheten (f.eks. skjule serveren eller arbeidsstasjonen din fra den generelle nettleserlisten), optimalisering av båndbredde, faneinnstillinger og avansert konfigurasjon i Internet Explorer, deaktivere dvalemodus, angi registreringsinformasjon for Windows med mer.

Programmet krever en liten mengde systemressurser, og du kan tilbakestille innstiller til standard når som helst. Det er ingen tilgjengelig hjelpefil, men Ultimate Windows Tweaker er veldig enkel å jobbe med.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0