Søk om huslån med din Windows pc

Teknologi har gjort at du enkelt kan søke om huslån på din Windows datamaskin. Banker og långivere befinner seg, som de fleste andre på internett, og dette er en av de mange gode grunnene til å kjøpe en Windows pc. Her kan du lese om hvordan du raskt kan bytte bank og søke om huslån på nett, uten å måtte forlate sofaen.

Den elektroniske tjenesten, BankID og BankID på mobil, har gjort det lettere å ha bank på nett. Du bruker kodebrikke, eller bare mobilen, til å logge inn, godkjenne og signere dokumenter. Ikke bare er dette raskere, men også tryggere for deg som bruker. Tjenesten gjør det lettere for deg som ønsker å bytte bank på nett, og søke om huslån på din datamaskin.

Bytte bank

De fleste banker åpner for muligheten å bytte til dem på nett. Dette gjør det lett for deg som bruker, siden du ikke behøver å reise til de ulike bankene for å høre deres tilbud. Noen banker gir deg som kunde, muligheten til å opprette så mange kontoer du ønsker, helt gratis. Det tar kun et par minutter å bli kunde, og det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn ditt fødselsnummer. Du kan være kunde hos flere banker med samme fødselsnummer, samtidig.

Dette gjør det enkelt for deg å bytte bank. Hele prosessen foregår på nett, og du får kortet tilsendt i posten etter noen få dager. Dersom kontoen hos din nye bank skal være en lønnskonto, må du huske å kontakte din arbeidsgiver, og sende ditt nye kontonummer. Hos de fleste nettbanker, kan du også opprette en BankID og BankID på mobil, som gjør det letter og tryggere for deg å logge inn. Dersom du ønsker å opprette eller bytte bank til ditt barn, kan du bruke din BankID. 

Beregne og søk om huslån på nett

Å kjøpe et hus er en stor investering, og mange er avhengig av å kunne ta opp et lån som en hjelp på veien. Huslånet er et stort lån, som vil ha en lang nedbetalingsperiode. Derfor er det ønskelig med lave renter. Før du tar opp et lån, er det alltid lurt å undersøke flere ulike tilbud, for å få de beste lånevilkårene. Du kan enkelt sjekke bankenes lånetilbud på nett, og søke om lånet på samme sted. 

For å få god oversikt over hva ditt lån kommer til å koste, er det smart å bruke en lånkalkulator. Her kan du taste inn det du behøver å låne, og din ønskelige nedbetalingsperiode. Kalkulatoren vil presentere deg med terminbeløpet og rentesatsen, slik at du har en bedre ide om hva lånekostnaden reelt vil bli. Ved å justere lånesummen og nedbetalingsperioden, kan du se hvordan renten og terminbeløpet endres, for å finne lånet som passer din økonomiske situasjon best.

Du kan enkelt søke om lån eller bytte bank, fra din Windows pc på nett. Tilbudet gjør det mulig for alle, og kan hjelpe deg mot dit neste boligkjøp.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0