Hvordan vil Windows 10 utvikle seg i 2021 og gjøre brukernes opplevelse enda bedre?seg i 2021 og gjøre brukernes opplevelse enda bedre?

Det ser ut til at 2021, som med alle foregående år, blir et stort år for Microsoft og dets trofaste brukere! Microsoft har vært kjent for sine innovative ideer og systemsoppgraderingene sine, og mange gleder seg til det Microsoft har i vente for 2021. Det har kommet til overflaten at det kommende året planlegger Microsoft å oppgradere sine Windows 10-operativsystemer for en betydelig designoppdatering. Blant disse endringene er den mest omtalte endringen den i Windows UI, som inkluderer endringer i forskjellige nye funksjoner som handlingssenteret, startmenyen, filutforskeren og mer, alt for å sørge for at det forbedrer brukernes opplevelse. Dette prosjektet har fått navnet «Sun Valley» og forventes å bli utgitt en gang i løpet av 2021. Mange hos Microsoft har oppfattet dette prosjektet som en fornyelse, og brukerne ser frem til hvordan innovative ideer vil hjelpe dem. Det antas at med utviklingen av Windows 10 vil brukerne få en mer modernisert og helhetelig desktop-opplevelse!

Endringene som vil øke brukeropplevelsen

Selv om det er for tidlig å oppfatte hvordan Windows 10 vil utvikle seg for å bringe en ny og forbedret modernisert opplevelse for brukerne, har det vært visse innsikter som forklarer at Sun Valley har en rekke modifikasjoner. Brukere kan forvente å se en ny startmeny som vil gjøre grensesnittet enklere å bruke, mer effektivt og skreddersydd for et skrivebord. Selskapet planlegger også på å oppdatere oppgavelinjen til en mer moderne kode. Dette vil muliggjøre enklere overganger og mer funksjonalitet.

Denne utviklingen er ikke bare begrenset til desktop-brukere, nettbrettbrukere vil også se en endring i opplevelsen. Med den nye og forbedrede Windows 10 vil nettbrettbrukere kunne se bedre animasjoner. Dette er flott for folk som bruker Windows 10-programvare for grafisk design, og vil gjøre jobben deres ti ganger så nøyaktig og spennende. Det visuelle blir mer og mer realistisk, så idet du designer gjenstander som spilleautomater, roboter og bilder som krever mer detaljert design, vil animasjonene gi en mer flytende opplevelse. Emoji-utplukkeren og berøringstastaturet er allerede under arbeid, så her det er mye å se frem til!

Windows-brukere kan også se frem til endringer som bred adopsjon av WinUI i Windows Shell, samt forskjellige innboksapper. Dette vil kanskje ikke bli lagt merke til av flesteparten, men det er en subtil endring som vil skje i 2021. I tillegg til det vil integrering av mørk modus også være et alternativ. Dette er flott for nattugler som liker å gjøre alt arbeidet sitt om natten, og hjelpe dem å redusere belastningen på øynene!

Konklusjon

Alt i alt er ideen om Windows 10-evolusjonen ikke et helt nytt konsept i seg selv. Det er et oppdatert design av det forrige operativsystemet. Imidlertid er det mange endringer som vil bli satt i spill for å forbedre brukeropplevelsen og gi brukerne mer verdi. Sun Valley vil ikke introdusere et helt nytt design i 2021, men det vil fokusere på ny og forfriske det forrige designet for å optimalisere det for både desktop og nettbrett!

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0