Hva er de største spillefenomenene akkurat nå?

Det er som med spill som med veldig mye annet, det skjer hele tiden noe nytt som man skal følge med på. Det er nemlig trender med spill akkurat som i alle andre bransjer, og hvis man elsker å spille på nettet, så er det greit å holde seg oppdatert på det nyeste nye. Her kan du lese litt mer om hva som er de største spillefenomenene akkurat nå. Det er nemlig skjedd mye på spillfronten i det siste.

Tradisjonelle spill holder stand

Det er veldig interessant at nå som det skjer så mange innovasjoner innenfor spill, blant annet med live casino og virtuell virkelighet, så er det allikevel blitt utrolig populært å spille spill som krever lite til ingen innovasjon rent digitalt. Dette gjelder spill som sjakk og poker på nettet.

Poker har hele tiden holdt populariteten sin som spill online, men vi har begynt å sette mer pris på spill med litt substans. Det er derfor nettopp poker og sjakk er blitt så populært som det er blitt.

Spilleselskapene gjenoppliver legender

I takt med at tradisjonelle spill blir mer populære, er det er også en tydelig tendens i spillebransjen, at man ikke bare ser til fremtiden, men også til fortiden, når man skal utvikle ‘nye’ spill. Det er for eksempel blitt utrolig populært å gjenopplive legender som Super Mario, som alle spilte på Niontendo 64 på 90-tallet. Det er nå kommet til Nintendo Switch, som til forveksling låner nostalgisk estetikk fra nettopp Nintendo 64-perioden. Det er fordi det var en storhetstid for produsenten, og for mange av de pengesterke kundene som fremdeles er interessert i å spille, men vil ha gamle spill i. ny kvalitet.

Det er også kommet en ny Playstation, Playstation 5, som solgte ut med en gang over hele verden og har lange ventelister og ekstremt høye priser på svartebørsen. Det begynner med andre ord å bli ganske tydelig at vi vil spille spill online og på spillemaskiner som vi gjorde i en mer uskyldig tid av livet. Det er også den perfekte måten å introdusere en ny generasjon for spill vi har vært glade i som barn og ungdommer.

Twitch tar helt av – akkurat som TikTok

Plattformen Twitch som lar deg strømme en spillsession for følgerne dine, er faktisk litt som trender på TikTok. Det er ikke en ny plattform, den har fantes i flere år, men det er først nå den har begynt å få ordentlig tak i mainstream-publikumet. Det kan være penger å tjene på en plattform som Twitch, akkurat som med alle andre sosiale plattformer hvor en person har følgere og dermed også makt og innflytelse.

Akkurat sånn var det jo også med både TikTok og Facebook i sin tid. Det er en plattform som først og fremst får popularitet hos unge før det ble populært hos flere generasjoner. Nå er det samme skjedd med Twitch. Det har selvfølgelig lenge vært populært internt i gamingmiljøer, men nå har det for alvor fått ben å gå på. Det er nå mange personligheter på sosiale medier som lager en twitch profil med spill for følgerne sine, selv om det ikke er det innholdet deres normalt sett går ut på.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0