Finn den riktige VPN-tjenesten for deg

Det finnes mange forskjellige VPN-tjenester og fordi det er så mye å velge mellom har du rik mulighet til å finne noe som passer perfekt til akkurat deg og de behovene du har. Vi har alle sammen forskjellige behov og ikke minst forskjellige budsjetter, og de to tingene spiller begge to inn i valget av VPN-tjeneste. Her får du vite litt mer om hvorfor du trenger det og hvordan du kan velge.

Det å bruke en VPN-tjeneste er noe vi kanskje først blir kjent med når vi prøver å se noe spesifikt på Netflix for eksempel, men det vi vil se bare finnes i kartoteket av programmer i et annet land. VPN-tjenester lar deg nemlig bytte hvilket land det ser ut som at du er i, sånn at du ikke blir sperret av Netflix når du vil se på noe som bare er i USA for eksempel.

Hvis man ønsker å finne en VPN-tjeneste kan man se noen av muligheten man har på https://www.dagbladet.no/tjeneste/vpn og ikke minst lese mye mer om hver tjeneste enn det vi kommer til å gå igjennom her.

Få tilgang til Hulu i Norge

Hulu er en amerikansk strømmetjeneste som på nåværende tidspunkt bare er tilgjengelig i USA og i Japan, men der har de sitt helt eget program-innhold, så det er ikke den amerikanske versjonen av Hulu som er tilgjengelig i Japan. Selv om Hulu er eid av Disney eier ikke Disney rettighetene til de tingene som blir vist på tjenesten og derfor er det restriksjoner på hvor man kan se dem.

Man må nemlig forhandle hvert land for hver eneste film eller serie, noe som gjør at de har valgt å beholde tjenesten i Amerika. Så, fordi Hulu, i motsetning til andre strømmetjenester som for eksempel Netflix, HBO og Disney +, ikke finnes i Norge enda, er det vanskeligere å få lov til å se på det, men det finnes heldigvis noen gode muligheter for å få tilgang likevel selv om man er i Norge. Svaret er å koble seg på med en VPN-tjeneste!

Velg VPN-tjenesten

Det finnes mange forskjellige muligheter når man skal velge VPN-tjeneste og det viktigste er å være klar over egne behov. Etter det kan man sjekke ut for eksempel VPNTest.no for å danne seg et inntrykk over mulighetene som finnes. Det er mange leverandører der ute og alle er ikke like gode, så det gjelder å gjøre litt jobb for å finne det som passer deg best.

Hvis man ikke velger riktig VPN-tjeneste er det ikke sikkert at man kommer til å få tilgang til å se på Hulu og det kan til og med risikeres at serveren blir blokkert. En annen ting som kan skje er at det ikke vil være nok kapasitet til å se det innholdet man vil se og at kvaliteten derfor blir veldig dårlig og det er jo ikke så gøy når man har betalt for tilgang til det og VPN-tjenesten i tillegg. Å velge riktig blir derfor viktig, men det finnes mange gode muligheter der ute.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0